The gömme rezervuar servisi Diaries

Wiki Article

Your browser isn’t supported any more. Update it to get the very best YouTube expertise and our newest functions. Find out more

Tekdez Kurumsal firmamızı arayarak, gömme rezervuar montajı nasıl yapılır hakkında daha detaylı bilgi isteyebilir veya talep ettiğiniz marka ve modelde gömme rezervuar asma klozet montaj randevusu oluşturabilirsiniz.

Sıklıkla arızalan gömme rezervuarların tamir hizmetini deneyimli ustalarımız ile yapıyoruz. Yaptığımız klozet tamirleri için 1 yıl parça garantisi veriyoruz.

Dezenfeksiyon için genellikle klor veya hidrojen peroksit gibi kimyasal dezenfektanlar kullanılır. Bu maddeler, belirli bir konsantrasyonda suya eklenerek rezervuar içinde dolaştırılır.

Your browser isn’t supported any more. Update it to have the ideal YouTube experience and our hottest capabilities. Find out more

five. Serel önemli su borularında kum ve pas birikintilerini taşınabilir en iyi sonuçları için su hattının pisliklerden temizlendiginden emin olduktan sonra Serel şamandirayi bağlayıp ayar çubuğunu koldan ayarlayın.

VitrA’nın akıllı klozet modelleri ile uyumlu rezervuarların montajı içinse elektrikli bağlantı parçalarının kullanılması gerekir.

Stok durumunu merak ettiğiniz ürünleri dilediğiniz zaman Hesabım’daki Stok Habercim sayfanızdan takip edebilirsiniz.

Septik Tank Problemleri: Evlerde bulunan septik tanklar, atık gömme rezervuar servisi suyunun doğru şekilde işlenmediği veya bertaraf edilmediği durumlarda kirlenmeye neden olabilir.

Ancak iç kısımda oluşacak kirlenmelerde süreç birz daha zor. Bu nedenle kirlenmeye gömme rezervuar servisi sebep olan etkileri bilmek isteyebilirsiniz. Evde kullandığınız Vitra ya da farklı bir marka gömme rezervuar servisi rezervuar sisteminin içinin kirlenme sebeplerini şu şekilde açıklayabiliriz…

Ayrıca, İstanbul'da Avcılar ve Ataşehir'deki mağazalarının yanı sıra, 300'10 fazla aktif bayisiyle Marmara bölgesinde en geniş marka yelpazesine sahip tedarik zinciri hizmeti sunuyor.

Serel rezervuar ürünlerimiz TSE ve ISO standartlarında üstün teknoloji ile üretilmekte olup gerek montaj gerekse kullanım esnasında aşağıdaki konulara gösterdiğiniz özen ile sizlere gömme rezervuar uzun yıllar sorunsuz hizmet verecektir

Bu seriler dâhilinde kullanıcılara sunulan gömme rezervuar kumanda panelleri, parmak izi bırakmayan materyaller ile kaplanır. Dolayısıyla tuvalet takımının genelindeki hijyen seviyesini korumak ciddi oranda kolaylaşır.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa gömme rezervuar servisi sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Temizlik işlemi tamamlandıktan sonra rezervuarın güvenliğini sağlamak için kapağın kapatılması gerekiyor.

Report this wiki page